Over ons

MEER DAN 80 JAAR ERVARING

Als een van de grootste transformatorfabrikanten in Europa is EREA pionier in energiezuinige transformatoren. Bekijk bijvoorbeeld onze innovatieve blue e³-lijn en uw voordelen ervan. Dankzij meer dan 80 jaar ervaring kan u bij ons op doorgedreven expertise rekenen wat transformatoren betreft.

Al onze producten maken wij in Wijnegem. Stuk voor stuk staan ze voor kwaliteit, veiligheid, flexibiliteit. Op een transformator van EREA kan u vertrouwen.

Maatwerk is onze sterkte. Precies omdat we een constante stock van standaardtransformatoren in huis hebben, kunnen we snel inspelen op uw vraag naar maatwerk. Dien hier uw vraag in voor uw specifiek project en EREA zorgt voor de oplossing.

EREA investeert bewust in onderzoek en ontwikkeling. Als gevolg hebben onze vertegenwoordigers heel wat technische bagage. En kunnen ze u beter en sneller helpen.

EREA werkt nauw samen met vaste distributeurs van transformatoren. Zo is onze aanwezigheid op de industriële markt verzekerd. En vindt u bij ons de garantie op de beste service. Klanttevredenheid is immers onze belangrijkste prioriteit.

Heb je vragen? Contacteer ons. We helpen je graag verder.

Ons team!

Renewable energy

Didier Desmaele
Sales Engineer

Dirk Picqueur - Customer Service Officer

Dirk Picqueur
Customer Service Officer

Herman Nollet - Sales and Marketing manager

Herman Nollet
Sales and Marketing manager

Jeroen Goetschalckx

Jeroen Goetschalckx
General Manager

Johan Bleumers

Johan Bleumers
R&D Engineer

Oli de Groodt

Oli de Groodt
Logistics Officer

Yannick Bellon

Yannick Bellon
Technical Support Officer

Ilse Claus

Ilse Claus
HR and Finance officer

Al onze industrieën
Onze referenties