JobsPerspectieven, toekomst, zekerheid!

EREA Energy Engineering is niet alleen een bedrijf met een rijk verleden, maar ook één met een veelbelovende toekomst.


Werken in een innovatief bedrijf...

Innovatie is onze drijfveer, daarvoor doen we het elke dag opnieuw... Niet alleen in het ontwikkelen van nieuwe en verbeteren van bestaande producten, maar ook in het zoeken van oplossingen op maat.


… dat kansen biedt om je talenten te ontwikkelen...

Motivatie staat bij ons hoger in het vaandel dan een diploma, voor ons telt je inzet… Een mooi voorbeeld hiervan is het verhaal van onze collega Yannick. Voor hij bij EREA Energy Engineering aan de slag ging, werkte hij als kok. Hoe hij een opleiding binnen ons bedrijf genoot en uiteindelijk de kookpotten verruilde voor transformatoren lees je hier.

… met oog voor het menselijke aspect!

Hard werken en motivatie zijn inderdaad belangrijk. Maar, we willen ook dat onze mensen met goesting komen werken, dat ze ‘s ochtends fluitend naar het werk komen. Een goede work-life balance en een correcte verloning zijn voor ons niet meer dan vanzelfsprekend.

Aan de toffe werksfeer met wederzijds respect werken we met z’n allen, elke dag opnieuw. Hoe we dat zoal aanpakken, kan je volgen op onze Facebook-pagina.

De boog moet trouwens niet altijd gespannen staan. Om elkaar beter te leren kennen en om onze medewerkers te bedanken organiseren we graag al eens een evenement.


Zegt je dat wel iets?

Solliciteer nu spontaan voor een job in jouw buurt en stuur je gemotiveerde kandidatuur naar hr@erea.be

Ben jij een technische Allrounder?

Dan ligt een job als productiemedewerker bij EREA jou vast wel.

Check of we een match hebben.