EREA-transformatoren: Designed and Made in Belgium

EREA-transformatoren: Designed and Made in Belgium
Published : - Categories : Nieuws

Elke EREA-transformator maken we op onze productiesite in Wijnegem in België. Zo’n 30 enthousiaste medewerkers zorgen hier elke dag voor de ontwikkeling, productie en verkoop van onze Made in Belgium-transformatoren. Een bewuste keuze. Want zo houden we voor jou het productieproces in handen van a tot z. En kunnen we snel inspelen op jouw wensen.

Jouw voordelen?

  • Made in Belgium: Onze transformatoren worden in België gemaakt, wat zorgt voor hoge kwaliteitscontrole. En dat zorgt op zijn beurt voor:
  • Betrouwbare en veilige producten. Je kan 100% vertrouwen op onze Belgische EREA-transformatoren, stuk voor stuk. Zo behaalden we met EREA opnieuw met grote onderscheiding ons certificaat ISO 9001.
  • Bovendien hebben we een constante stock van transformatoren. Dat maakt dat we flexibel kunnen handelen en snel kunnen inspelen op je maatwerk-wensen.
  • Ja, maatwerk is helemaal ons ding. Heb jij een specifiek of ongewoon transformatorproject, die uitdaging gaan wij met veel plezier aan. (Kijk hier hoe we een transformatorproject op maat voor je aanpakken.)
  • Dankzij onze voorraad aan transformatoren kunnen we je transformator snel leveren. Binnen België, maar ook (ver) daarbuiten. Bestel je voor 12 u., dan sturen wij de producten diezelfde dag nog op. Check hoe we je transformator snel tot bij jou brengen.
  • In België en Frankrijk kan je onze transfo’s ook vinden bij onze erkende dealers. Zoek je dichtstbijzijnde dealer.
  • Op zoek naar een energiezuinige transfo? Dan ben je bij ons sowieso aan het juiste adres. Bij EREA zijn we Europees pionier in energie-efficiënte transformatoren.

Want wist je dat onze energiezuinige blue e³-transformatoren de goedkoopste zijn op langere termijn? Met opvallend lagere energieverliezen en minder -kosten. (Lees meer over deze blue e³-reeks en wat de voordelen voor jou zijn.)

Kies jij ook voor Belgische kwaliteit binnen handbereik?

Of vragen over jouw project? Geef ons een seintje. We helpen je graag naar je transformatoroplossing.

Share this content