Waarvoor staat EREA?

EREA Energy Engineering? Transformatoren!

EREA focust zich op de ontwikkeling, productie en commercialisering van industriële laagspanning transformatoren en aanverwante oplossingen. Wij ‘transformeren energie’ is het basisuitgangspunt.

EREA Energy Engineering: achtergrond

U kent waarschijnlijk EREA als een referentie voor de productie van industriële transformatoren. De Belgische Niko Group was tot voor kort een solide partner. Een heroriëntering van de industriële visie maakte dat deze activiteit niet langer paste in hun strategie. 

Daarom besliste het huidige management om hun visie op industriële transformatoren en een nog meer klantgerichte benadering verder te zetten als een zelfstandig bedrijf. Sinds 1 januari 2014 is EREA overgenomen door het huidige management en opereert het zelfstandig als EREA Energy Engineering.

Wat betekent dit voor u als partner?

Dankzij deze overname wordt de continuïteit van de activiteiten verzekerd. Immers het gaat hier over een Management Buy-Out waarbij het huidige management, met haar expertise en kennis van markten, klanten en leveranciers, de operaties overneemt.

Dit betekent ook dat de EREA Energy Engineering BVBA al de bestaande contracten met jullie overneemt. Wij staan klaar met hetzelfde team van medewerkers, op dezelfde locatie met dezelfde e-mailadressen en telefoonnummers als voorheen. U mag er dan ook op rekenen dat wij uw bestellingen met dezelfde inzet en betrokkenheid zullen verwerken. 

Wie zijn onze gebruikers?

De producten van EREA worden gebruikt in allerhande industriële toepassingen, zoals medische toepassingen, medische ruimten, liften, warmtepompen, oplaadsystemen, marine, offshore en transport applicaties. Onze gebruikers zijn dan ook in hoofdzaak industriële klanten, installateurs en integratoren.

Wat beloven wij u?

EREA zorgt voor een goede technische begeleiding, produceert energie-efficiënte kwaliteitsproducten op maat en wenst deze op tijd bij u te leveren tegen een competitieve prijs. Competentie in wat wij doen en consistentie in wat wij beloven resulteren in de betrouwbaarheid die u als klant verdient. Hier staat het merk EREA voor.