Veilige totaaloplossingen in tijden van corona

Veilige totaaloplossingen in tijden van corona
Published : - Categories : Projecten

Ook in (deze) moeilijke tijden garandeert EREA productie, plaatsing en inbedrijfsname van medische transformatoren met bijbehorende isolatiebewaking. Zo garanderen we een veilige werkomgeving voor ziekenhuis personeel en patiënten. Twee recente klanten waren alvast enorm tevreden over deze gloednieuwe service.

De ziekenhuizen in Jolimont en Waremme waren bij de eerste ziekenhuizen die deze nieuwe producten en bijhorende diensten in ontvangst konden nemen. De inbedrijfstelling van isolatiebewaking voor operatie kwartieren is een nieuwe dienst waarmee we onze meerwaarde ten toon kunnen spreiden in totaaloplossingen. Drie woorden staan daarbij centraal: expertise, snelheid en “last but not least” veiligheid. In de huidige Corona crisissituatie werd de factor snelheid nog belangrijker. Vandaar dat we geen moment geaarzeld hebben om onze experts ter plaatse te sturen. Onze medewerkers zien erop toe dat de inbedrijfname gebeurt volgens de strengste wettelijke vereisten voor medische toepassingen. Op deze manier verzekeren we een optimale werking en de allerhoogste veiligheid voor iedereen.

Een nieuwe service

De productie van medische transformatoren en het redden van mensenlevens gaan hand in hand. Ziekenhuizen zijn de locatie bij uitstek waar deze twee expertises elkaar treffen. Door de huidige pandemie is de werkdruk in ziekenhuizen toegenomen. Daarom wil EREA zijn steentje bijdragen door een totaaloplossing te bieden aan zijn klanten. EREA produceert en levert niet enkel de medische transformatoren maar voorziet ook de – wettelijk verplichte – isolatiebewaking erbij. En als bijkomende service voorziet EREA nu ook de inbedrijfstelling van het geheel: Medische transformator en isolatiebewaking. Zo is alles op elkaar afgestemd om een veilige werking te garanderen. Dat is een grote zorg minder voor het ziekenhuispersoneel en zo blijft het operatiekwartier draaiende wanneer dit het meest nodig is.

De veiligst mogelijke elektriciteitsnetstelsels

Zoals altijd staat veiligheid centraal bij EREA. Niet enkel de veiligheid van ons personeel, maar ook de veiligheid van onze producten. Door onze samenwerking met het Italiaanse Dossena bieden we  naast onze zuinige en hoogkwalitatieve medische transformatoren ook een hoogwaardige isolatiebewaking. Dat zorgt voor een veel hogere bedrijfszekerheid, bescherming, beveiliging en controle. Bij ons zijn uw elektrische installaties veilig. Voor een overzicht van verschillende soorten isolatiebewaking bekijk je best deze selectiekaart.

Kies voor veiligheid in het operatiekwartier, kies voor een installatie van EREA.

Share this content