Website speelt in op gebruiksgemak en klantvriendelijkheid

Website speelt in op gebruiksgemak en klantvriendelijkheid
Published : - Categories : Projecten

EREA Energy Engineering hecht veel belang aan duidelijke informatie. We doen er dan ook veel aan om onze klanten op een makkelijke en transparante manier op de hoogte te houden. Onze website is daarbij ongetwijfeld een onmisbaar instrument.

Selecteer snel het gewenste product

Een van de eerste zaken die in het oog springen bij het bezoeken van de website is de webshop. Een overzichtelijke voorstelling van onze producten maken het makkelijk om snel het juiste product te vinden en het te bestellen.

Wil jij ook makkelijk bestellen?

VRAAG NU je account aan !

Altijd technische info bij de hand met QR-code

Maar, ook na de bestelling willen we het je makkelijk maken. De producten van EREA zijn voorzien van een QR-code. Wanneer je deze scant met je smartphone of tablet heb je in een handomdraai de technische specificaties en het aansluitschema van het betreffende toestel op je scherm. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je hier.

Verder kan je zeer gedetailleerde informatie, handige snelselectiekaarten en onze volledige productcatalogus downloaden in het documentoverzicht.

Vind snel een dealer

Wie op zoek is naar een dealer kan onze ‘dealer locatorraadplegen. Deze zet je snel op weg naar de dichtstbijzijnde EREA-dealer. In de zoekresultaten krijg je niet alleen de contactgegevens van de gevonden dealers, ook zie je op een handige kaart waar de betreffende dealers zich bevinden.

Stay tuned!

Naast al deze handige tools, blijft ook het nieuwsoverzicht op onze website een belangrijke bron van informatie. Wil je graag op de hoogte blijven van wat er reilt en zeilt? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief en/of volg ons op Facebook en LinkedIn.

Share this content