Een veilige transformatoroplossing voor Marineland

Een veilige transformatoroplossing voor Marineland
Published : - Categories : Projecten

Marineland, een waterdierenpark gelegen aan de Côte d’Azur, zocht en vond een betrouwbare oplossing met veiligheidstransformatoren voor hun dolfijnenlift. Waar? Op de webshop van EREA (makkelijk voor buitenlandse klanten om hier te bestellen wanneer er zich niet meteen een dealer in hun buurt bevindt). Wat gaf de doorslag? De combinatie van bewezen kwaliteit, duidelijke info en een professionele support.

Veiligheid boven alles

Het spreekt voor zich dat er in een waterdierenpark heel wat water is. De technische voorzieningen moeten dan ook veilig te gebruiken zijn in een vochtige omgeving, zonder gevaar voor elektrocutie. Neem bijvoorbeeld de transformatoren voor de dolfijnenliften in het dolfinarium. Het is voor de veiligheid van zowel de verzorgers als de dieren van levensbelang dat deze een zeer lage veiligheidsspanning (ZLVS) hebben. Elektriciteit en water zijn nu eenmaal niet de beste vrienden!

Intensief gebruik

Ook de kwaliteit en betrouwbaarheid van de toestellen was een belangrijke factor die meespeelde in de keuze van Marineland. Het park draait het hele jaar op volle toeren en kan zich dus geen panne van de dolfijnenliften veroorloven. Betrouwbare en degelijke veiligheidstransformatoren zorgen er mee voor dat de dolfijnen veilig en betrouwbaar de lift kunnen nemen, het hele jaar door.

Oog voor duurzaamheid

Waar Marineland zijn steentje bijdraagt aan een duurzame wereld door de conservatie van de biodiversiteit op onze planeet, streeft EREA naar een maximale energie-efficiëntie. Alleen zo kunnen we de energietransitie naar een duurzamere wereld realiseren.

EREA, de betrouwbare partner in veiligheidstransformatoren

De veiligheidstransformatoren van EREA sluiten dus perfect aan op de noden van Marineland, dat net als de meeste andere internationale klanten rechtstreeks in de webshop bestelde omdat er in hun directe nabijheid minder dealers actief zijn. Wat hen definitief over de streep trok, was de klantgerichte aanpak van EREA. Marineland vond meteen alle technische specificaties voor een probleemloze installatie terug in de technische fiche op de website, bestellingen staan binnen de 24 uur op de drempel bij de klant en wie vragen heeft krijgt een vriendelijke en vakkundige uitleg via telefoon of e-mail.

Kortom, online bestellen op de webshop mét een persoonlijke touch!

Ontdek jouw veilige oplossing op onze webshop

EREA zorgt ook voor deining bij WOW-Company

WOW-Company, een bedrijf dat technologie ontwikkelt voor tropische zwemparadijzen en watergolfbaden, doet ook graag een beroep op EREA. Zo ontwikkelden we multispanningstransformatoren om hun WaveBalls op een veilige manier van de nodige stroom te voorzien om fun waves te creëren.

meer weten

Share this content