VINTIV aangenaam verrast door vlotte en flexibele aanpak van EREA

VINTIV aangenaam verrast door vlotte en flexibele aanpak van EREA
Published : - Categories : Nieuws , Projecten

Als aanbieder van technische oplossingen voor bedrijven hecht VINTIV enorm veel belang aan een vlotte samenwerking. “Ik kan met volle overtuiging zeggen dat EREA onze verwachtingen op dat vlak ruimschoots heeft overtroffen”, zegt Joris Ceyssens, Director bij VINTIV. “Dankzij EREA hebben wij uitzonderlijk flexibel en efficiënt kunnen inspelen op de behoeften van onze klant. Deze eerste ervaring heeft wat ons betreft de toon gezet voor een vruchtbare samenwerking!”

VINTIV kwam bij EREA terecht tijdens een online zoektocht naar een gepaste transformatoroplossing voor hun klant, een wereldspeler in de grafische industrie. “Toen we EREA per e-mail benaderden voor meer informatie, waren we in eerste instantie al aangenaam verrast door hun ongelooflijk snelle reactie”, getuigt Joris Ceyssens.

In 6 dagen van vraag naar oplevering

“Johan van de R&D afdeling bij EREA herkende onmiddellijk de behoefte van onze klant en wist meteen welke transformator nodig was. De offerte werd opgemaakt en de bestelling geplaatst. Binnen de zes dagen konden we de transfo al ophalen bij groothandel Rovagro.”

Uitgebreide mogelijkheden voor export

De bestelling betrof een standaard scheidingstransformator met een specifieke spanning voor exportdoeleinden. “Het was van essentieel belang dat we een geschikte transformator konden vinden, aangezien de machines wereldwijd worden verspreid, en dus moeten uitgerust worden om te kunnen werken met de verschillende lokale spanningen.” EREA heeft onlangs haar traditionele driefase scheidingstransformatoren uitgebreid naar 480, 500 en 690 volt om te voldoen aan de specifieke behoeften van klanten, met name voor exportdoeleinden.

EREA zit er bovenop

“Onze samenwerking met EREA was een waar genoegen. Het is fijn om vast te stellen dat we op het gebied van snelheid, kwaliteit en service volledig op dezelfde golflengte zitten. EREA zit er letterlijk bovenop!” Naast de indrukwekkende snelheid en kwaliteit van de dienstverlening was VINTIV ook zeer te spreken over de volledige service die EREA biedt. “Ze hebben ons begeleid gedurende het gehele proces, van informatievraag tot offerte en uiteindelijk de oplevering van de bestelling. Als nieuwe klant voelden we meteen dat we een vruchtbare samenwerking waren begonnen met EREA. Wordt zeker vervolgd!”

Verhoog ook jouw concurrentiekracht met een transformatoroplossing op maat! Wacht niet langer en klik verder om direct met onze experts in contact te komen. Samen realiseren we jouw energiedoelen.

Share this content