Door overname Gestufir kunnen we jou nog beter bedienen!

Door overname Gestufir kunnen we jou nog beter bedienen!
Published : - Categories : Projecten

EREA neemt transformatorfabrikant Gestufir over. Die groei in capaciteit stelt ons in staat om een extra productvoorraad op te bouwen, waardoor we jou een snelle levertijd van transformatoren en voedingen kunnen blijven verzekeren.

De overname kadert binnen de algemene groeistrategie die EREA de afgelopen jaren volgt. Zowel de export naar het buitenland als de afzetmarkt in België groeien gestaag. Er was dus nood aan extra capaciteit, extra voorraden en extra grondstoffen. Door de uitbouw en optimalisatie van de webshop vindt EREA nieuwe klanten binnen heel Europa en faciliteert het ook de nieuwe en bestaande klanten op de thuismarkt. 

Zoals je weet, staat EREA sterk achter het concept “Made in Belgium”. Met de overname van dit Brusselse bedrijf bouwen wij de productie in eigen land verder uit en dragen zo ons steentje bij aan het behoud van de werkgelegenheid in de Belgische maakindustrie.

Mede door de overname van Gestufir blijft EREA onverminderd investeren in de verdere ontwikkeling en productie van energiezuinige transformatoren die jouw energiekosten verlagen. Geen overbodige luxe in deze turbulente tijden van peperdure energie!

Vragen? Contacteer ons.

Share this content