EREA, een bedrijf in volle groei

EREA, een bedrijf in volle groei
Published : - Categories : Projecten

Op de drempel van 2020 kijken we graag even terug op het afgelopen jaar. 2019 was een echt succesjaar voor EREA. We zagen ons orderboek dit jaar flink dikker worden in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. In geld uitgedrukt gaat het om meer dan 900.000 euro aan bijkomende orders. 

De kaap van 1 miljoen euro groei komt in zicht!

Dat bewijst nog maar eens dat onze aanpak loont. Die bestaat onder andere uit het innoverende karakter van ons bedrijf. Een van de bekendste en meest zichtbare toepassingen is ongetwijfeld de laadpaal voor elektrische wagens. België heeft echter een atypisch elektriciteitsnet. Op bepaalde plaatsen is er een driefasige netaansluiting 3 X 230 V zonder neuter. Op die plekken kunnen laadpalen geen elektrische voertuigen opladen. Maar, dat is buiten EREA gerekend, want het bedrijf ontwikkelde speciale transformatoren die dit probleem de wereld uit helpen.

ONTDEK MEER INNOVATIES OP DE EREA-WEBSITE

Zuiniger omspringen met energie

Er heerst een continu streven naar verbetering, bijvoorbeeld op het vlak van energiebesparende transformatoren en voedingen. Maar ook een grote klantentevredenheid, onder meer door effectievere bedrijfsprocessen (EREA Energy Engineering is ISO gecertificeerd), ligt mee aan de basis van de groei.

EREA in een notendop

EREA Energy Engineering is als een van de grootste fabrikanten in Europa een pionier in energiezuinige transformatoren. EREA is actief in hernieuwbare energie, marine & offshore, oplaadinfrastructuur voor elektrische wagens, landbouw, openbaar vervoer, medische ruimtes, medische toepassingen, telecom en wellness.

Meer weten over EREA? Vragen? Neem contact met ons op!

Share this content